Cég adatai:

Katalin Papp Vargha - CHOCOMAZE, 94501 Komárno, Szlovákia, Druzstevná 2584/21, EU-adószám: SK1079781824

Árak:

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Vásárlási feltételek között is megtalálható. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A rendelések feldolgozása:

A rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik. 

Adatbeviteli hibák javításának lehetősége:

Az adatbeviteli hibák javítására a „Megrendelés” gomb megnyomása előtt van lehetősége. Illetve utólagosan jelezheti felénk kérelmét írásban az info@chocomaze.sk címen.

Visszaigazolás:

Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről és (később) egyet a várható szállítási időpontról. Telefonos egyeztetés esetén hívja az ügyfélszolgálatot vagy az e-mailben található telefonszámok bármelyikét.

Megerősítés 

Munkatársunk e-mailben értesíti a termék pontos szállításáról illetve arról, ha a megrendelt termék elfogyott.

Szállítás:

Csokoládéinkat a kifizetéstől számított 5-7 munkanapon belül szállítjuk le. Kérjük ha ennél hamarabb van szüksége rendelésére azt a megjegyzés rovatba írja meg nekünk és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megérkezzen a csomag. 

Szállítást a Magyar Posta MPL üzleti csomag szolgáltatásán keresztül, illetve Foxpost automatákba tudunk Önnek kézbesíteni.

Elállás joga, módja, következményei

A megrendeléstől való elállást emailben szíveskeden felénk az info@chocomaze.sk címre eljuttatni.